7 November 2009

Private

Satuin lainaamaan kaveriltani muutaman nostalgisen levyn, jostain käsittämättömästä syystä. Nimitäin Antti Tuiskua, ja kuunnellessani läpi albumia nimeltä Antti Tuisku, raita nro 5 kuulosti lievästi sanottuna tutulta...

Antti Tuisku - Yksityinen (Private)


Imai Tsubasa - EDGE



Tää video ei ole yhtä ihana kuin aikaisempi, ja luultavasti jonaan päivänä tämäkin katoaa YouTubesta. Lopulta pitää nyt tyytyä sekalaista krääsää näyttävään videoon, sillä livetaltioinnit on kaikki poistettu. Creditit: inis21.

Kaikkein huvittavinta on, että EDGE on aina ollut yksi suosikeistani Tackeyn ja/tai Tsubasan biiseistä. Onhan se selvä, että useat biisit kierrätetään artistilta toiselle, mutta on silti hieman shokeeraavaa huomata randomin (ja kieltämättä aika huvittavassa maineessa olevan) suomalaisen pop-artistin laulavan Imain biisiä. Vaikka pikaisen nettitsekkauksen avulla löysinkin, että oikeastaan biisi oli ensin Antilla vuonna -05, ja kaksi vuotta myöhemmin Imailla (T&T'n sinkulla x~Dame~/Crazy Rainbow). Ja säveltäjä on tietysti Patric Sarin, Idolsin tuomarinakin toiminut heppu joka on jopa asunut samalla paikkakunnalla kuin minä. En edes tiennyt, että  Suomestakin löytyy säveltäjiä joiden biisejä on myyty JE'lle. Ei silti ihan ylletä länsinaapurin tasoon, harmillisesti.

No comments:

Post a Comment