17 October 2009

My way to die


Tuntuu siltä, että olen hieman myöhässä kaiken suhteen. Ensiksikin, huomasin vasta äsken, että Yonemura Daijiro jätti JE'n ja Question?'nin. Ja se tapahtui noin kaksi kuukautta sitten, mutten tiennyt asiasta mitään sillä en ole pyörinyt livejournalissa tai katsellut Shokuroita hetkeen. Yonemuran poistuminen on kuitenkin surullista, vaan hyvin ymmärrettävää mikäli olet jäänyt junioriksi ja vanhenet jatkuvasti. 50-vuotias junnu ei vain käy päinsä. Vahingossa kuitenkin huomasin, että hänellähän on blogi. Ja olen melko varma että tulemme kuulemaan hänestä vielä jotain. Yonemura osaa kuitenkin säveltää, laulaa, soittaa kitaraa ja esiintyä ja hän voi tehdä sitä varmasti vielä tulevaisuudessakin.

Toinen jännä juttu johon törmäsin hieman pelottaa. Pitää varmasti Japanissa sitten katsoa mihin kulkee ja olla varovainen varsinkin liikenteessä, sillä en halua joutua yhdenkään Johnnyn yliajamaksi.


Hiroshi Nagano (37), a member of the group V6, caused a rear-end collision earlier this week. 
On Monday evening, Nagano was driving on one of the Saitama routes of the Shuto Expressway. He collided with the back of a car that was stopped due to traffic. The car's driver, a 62-year-old female, fortunately suffered no injuries.

Police say that Nagano was not properly paying attention to the road in front of him.

- Tokyograph

Nyt tuli pienoinen Deja vu. Eikös se ollut se Ryo Nishikido joka sattumoisin vahingoitti eräänkin vanhemman rouvan kaulan murjomalla hänen autoaan viime talvena tai keväänä? Jos minun pitäisi valita kuolintapani, niin olisihan se siisteintä joutua idolipojan yliajamaksi. Olenhan sentään häirinnyt heitä fanittamalla niin kauan, että heidän olisi vain parasta päästä minusta eroon. Vaan ennen kuin voin kuolla onnellisena, on minun silti nähtävä muutama konsertti.

No comments:

Post a Comment