23 December 2009

The First Photobook

Mikä fiilis! Rakastuin taas uudelleen maailman parhaimpaan popryhmään...!


Pesin juuri hiukseni ja valmistauduin värjäämään hiuksia sinisiksi kun ovikello soi. Luulin että se olisi kaverini jonka piti tulla auttamaan, mutta sainkin sitten säikähtää kun siellä odottikin mies paketin kanssa. Minulle? Olin jo aivat varma että kuvakirjani olisivat kadonneet postissa.

Referring to your order *******, we are sorry that the package is not received and we would suspect that a shipment lost is occurred. Please confirm your shipping address by writing it back and we will arrange a reshipment for you.

Kyllä vain. Olin juuri lähettänyt postia YesAsialle, että pakettia ei ole näkynyt joten he lupauksiensa mukaisesti suostuivat lähettämään uuden. Mutta koska olen reilu ihminen sanoin, että paketti saapui sittenkin.

With reference to order *******, we are so glad that you have received the package. We hope you like the product from YesAsia and we look forward to serving you soon.

Ei hätää, tuotteenne ovat kivoja ja valikoima kiva ja postimaksuttomuus on erittäin kiva - ostan siis teiltä lisää tulevaisuudessakin

MUTTA, sitten asiaan eli JUMPiin!
BTW, kirjan kannet kimaltaa...








Jos minulta kysytään, voin puolueettomasti sanoa että kivoin asu on ehdottomasti Keiton. Ja onhan hänen rintakehänsäkin ihan hyvän näköinen...






The message DVD kesti alle puolituntia, mutta se oli silti erittäin viihdyttävä. Mutta valokuvaaja kuulosti äärimmäisen pervolta: "oh yes, mmmmmmm, yes, yeeeees, beautiful, yeeees yeees yeeees!" Keito on silti selkeästi vielä hirmusen hermostunut kameran edessa ainakin puhuessaan. Totuus kyllä on, että on helpompaa tanssia ja laulaa kameran edessä kuin puhua yksinään, ainakin mun näkökulmasta.

Ja tukeakseni heitä kannustan kaikkia ostamaan tämän. Teidän pitää nähdä se miten meidän bad_ass_Takaki istuu joka kuvassa kuin tyttö. En pysty ottamaan selkeitä kuvia ja en halua että niitä ladataa netistä. Eli ostakkee. o/



Suomeksi 10.5.2010

No comments:

Post a Comment