12 September 2010

Sälää

Nyt on yksi iso etappi ylitetty: vaihtarihakemukset on täysin purkissa! Sain juuri lähetettyä viimeiset kuvat (niitä alettiin jo kysellä sähköpostilla) joten nyt vain pitää odottaa että saan tietää, kelpaako ne. Profiilikuva ei kelvannut koska toinen silmä ei näkyny kunnolla... vaikka natsia ja byrokraattista koko hakutouhu on ollutkin.

Keskiviikkona alkoi taas muutenkin japanin opiskelu. Ei oo yhtään ollut sitä ikäväkään, ja heti ensimmäinen tehtävä mitä piti tehdä olikin kirjottaa muutama lause japaniksi. Kuulostaa tosi simppeliltä, mutta oikeesti meillä ei varmaan koskaan ole täytynyt - tai ainakaan en itse ole koskaan - kirjoittaa kokonaisia lauseita. Vähän punakynää mutta en mä ihan täysin urpo ollut. Musta muutenkin tuntuu että nyt saattais olla jopa motivaatiotakin opiskeluun kun lähtö lähestyy jo.

Ja hei NYC julkasee taas sinkun. Siis vaan NYC, Boysit on jo ihan näköjään mennyttä. Ja juuri kun sain ykkösristeilyn maksettua, eikä todellakaa vielä oo varaa siihen Jumpin keikkadeeveedeeseen vielä varmaan vuoteen. Lisäks 2NE1 julkaisi taas kanssa muutaman musavideon ja ainakin tää biisi on aika lailla äijämäisempi ja hiphopimpi kuin aikaisemmat. Varmaan mun street-tuntien ansiota että oon alkanu viehättymäänkin tälläsestä löllöhupparicollege-tyylisestä fiilistelystä. Kuulemma BIG BANG olis taustalla tanssimassa, mutta mitä iloa siitä on jos naamat ei näy.

2 comments:

  1. Ei oo Big Bang taustalla. Tanssijoista yhdellä on vaan samanlainen fleda kuin YBllä.

    ReplyDelete
  2. Kiitti oikaisusta. Tällaset juorut on kuitenkin tosi mielenkiintosia, kun aina löytyy joku joka pystyy nimetä jokaisen taustatanssijan jonkun tuntemattoman lähteen perusteella.

    ReplyDelete