5 June 2010

Kesä

En tiiä mistä hehkuttaisin ekana, mutta ehkä kaikkien kannalta paras jos alotan oleellisimmasta ja tärkeimmästä eli mun pinkistä 10€ matkakajarista joka on Made in China ja tarvii 6 patteria toimiakseen ellei töpseliä oo lähistöllä. Eli varoituksen sana niille keitä näen kesällä, tää mahdollistaa mun popituksen missä ikinä liikunkin. 


Mut tosiaan Annyeong on ens viikon tiistaina ja täysin kokemattomana en yhtään tiiä millanen meno olis luvassa. Musiikkipuolen kyllä pitäis kelvata, toivottavasti en liikaa innostu tanssimaan. Tanssimisesta voin siirtyä seuraavaan aiheeseen eli Skeneen (eli suomen JE!) jonne hain toissapäivänä. Mun tekniikka vielä kusi varsinki joissain ihme potkusarjoissa ja muissa lattianpoikkijutuissa mutta muuten meni koreot suunnilleen nappiin ja 20 sekunnin laulukokeeseen oon varsinkin ihan tyytyväinen. Pääsin tai en oon ihan tyytyväinen. Jos pääsen, joudun jättämään nykysen tanssiseurani koska harkat menis päälekäin Skenen tanssin ja näyttelijäntyön treenejen kanssa. Ja sitten tarvitsisi vielä ylimääräiset 1500€ vuosimaksuun ja mikä voi olla vähän vaikeeta. Sain tänään kuitenkin tienattua summasta noin 2,7% olemalla rehti, auttavainen ja yhteistyökykyinen peruskoulun päättävä oppilas. Ja 7,3% pitäisi tulla mummilta palkintona ihan kohtuullisesta todistuksesta. 11 kymppiä on ihan riittävää ainakin siihen että pääsen 99% varmuudella syksyllä Umihara-Sorsan japanintunneille Ressuun.

Nyt alkaa sitten virallisesti kesä, tylsyys ja työt. Voihan tässä jotaan kivaa kehittyäkin, mutta toistaiseksi ei silti ole odotuksen kamalan korkealla seuraavallta 2,5 kuukaudelta.
Mutta ainakin tiistaita odotellessa...

Mikä koreo!

No comments:

Post a Comment