3 July 2010

Bounce to you

Vihdoin on jiirurokkisuomen porukat saaneet koottua koosteen kuukausi sitten bailatuista Annyenong!Party'ista. Olin sillon niin pahasti epäedustus etten edes viitti katsoa sillä silmällä erottaako mua mistään, mutta mitä luultavimmin ei onneksi. Hyvin on kuvattu niin, että näyttäisi porukkaa olevan aivan hemmetisti, mutta tottakai tota videota katsomalla pitää jäädä hyvä vaikutelma ja jälkimaku suuhun vaikka paikanpäällä ärsyttikin välillä liika väljyys. 


Välillä osaan aina mykistyä omasta puolisokeudesta. Huusin itselleni Huuto.netistä itselleni vihdoin about kolmen vuoden vitkuttelun jälkeen Ayabien Virgin snow colorin kympillä koska mulla on pakkomielle täydellisiin levykokoelmiin ja se levy on puuttunut ikävästi siitä välistä. Paketti oli saapunut ja hengasi koko päivän keskellä eteisen lattiaa. Eteinen on yksi niistä paikoista jossa vietän ihan liikaa aikaa ison peilin vuoksi (muut on keittiö/jääkaappi sekä tietokoneen läheisyys). Miten se oli jäänyt multa niin pahasti huomaamatta että löysin sen vasta yöllä? En oo vielä kerennyt kuitenkaan kuuntelemaan (köh köh löhösin kolmeen asti ja loppupäivän tanssinu NU ABOa) kun on niin kiireistä ja mukana tullutta DVD'tä en voi soittaa koska soitin meni rikki ja kannettava on säädetty soittamaan halpoja kiinalaisversioita. 




Musta näyttäis että Intetsulla on sama vihreän juurikasvun ongelma niikun mullakin sillon kun omistin siniset hiukset. Tai kuka muuten huvikseen värjäisi tyven erilleen vihertäväksi? En muuten edes muistanut, että Yumppa ei vielä ollut ainakaan virallisesti mukana tällä levyllä ja voi vitsit mulla ei kyllä oo yhtään ikävä tota ylinäyttävää glitterisillä tekokynsillä terästettyä ulkomuotoa.


Ja päivän lol on tässä. Oikeasti kyseessä on jo aika vanha juttu mutta koska hei, elän maalla ja kaapissa mä en voi huomata ihan kaikkea. Manga ja japani ainakin myi, mutta ostaako joku oikeasti shampoota  manganeidin vuoksi? (Itse ostaisin ainoastaan muumien vuoksi.) Tovottavasti sivuvaikutuksena hiukset ei muutu pinkeiksi tai hattaransinisiksi. Tai jospa sittenkin muuttuis, oon nimittäin miettinyt hiuksiini jälleen jotain uutta ja vähemmän pigmentoivaa väriä kuin kirkkaan punainen...

No comments:

Post a Comment