31 July 2010

Darth Vader can't drink milk


Kova pala se mullekin on, mutta pakko on todeta se nyt ääneen: Jiniä ei enää tulla näkemään KAT-TUNissa. Siis KT-TUNissa. Jinin omilla sivuilla vielä sanotaan että hän on mukana, mutta Johnny itse sanoi että häntä tuskin enään nähdään, jolloin 95% varmuudella näin on. Taas on yksi paha poika saatu pois Japanin markkinoilta likaamasta JEn mainetta. Seuraan innoissaan mitä tästäkin tulee ja miten Jinin ura lähtee lentoon.

Innoissani seuraan myös erästä toistakin ex-Johnnys'ia eli Pain Dante Shonosukea. Muistan hänet ainoastaan erään Junior ni Q'n lopusta, ja jo silloin yritin analysoida mistä käyttäytymishäiriöstä on kyse. Nyt jo erittäin kypsään 17-vuoden ikään päässyt vilkas ja erikoinen Dante on lähtenyt pois JEltä ja perustanut oman banaaniaiheisen YouTube-kanavan. Valikoimissa varmaan kymmeniä erilaisia banaanitarinoita ja muita hänen itse väsäämiä videoitaan. Alla Dante muuttuu itse banaaniksi.


Ei mitään tulevaisuutta Johnnyna, enkä tiedä muista, mutta mulla ainakin on älyttömän hauskaa. Ihan hyvä harrastus, mutta annan täydet sympatiat hänen perheelleen. Yhden videon örinän taustalla kuulosti aivan että joku olisi juuri kattamassa ruokapöytää. Eikä äidistä varmaan ole kiva siivota keittiötä kun Darth Vader on kaatanut kupillisen maitoa lattialle.

2 comments:

  1. Moikka löysin blogiasi vähän aikaa sitten. Enpä juuri pahemmin kuuntele japanilaista tai korealaista poppia, mutta kirjoittelet niin mielenkiintoisesti joten meinaan vastaisuudessakin seurata blogiasi :D

    ReplyDelete
  2. Hyvä jos löytyy jotain lukemisen arvoista vaikka ei olisikaan niin kiinnostunut aasialaisesta popista : D Kiitos siis tosi paljon!

    ReplyDelete