10 August 2010

Gaialize yourself

Jos kukaan muu kärsii kesätylsyydestä niin sen voi aina hoitaa niin kuin minä. Vaikka kohtahan me kaikki ollaankin jo palattu onnelliseen arkeen. Joka tulee kyllä tappamaan mut hengiltä, ihan vain tiedoksi niille jotka joskus sattuisivat kaipaamaan multa vapaa-aikaa. Kyllä mä haluaisin aikaa kavereille, mutta vähän tuntuu että sitä ei taida paljoa jäädä, kuten ei myöskään blogille kuten juuri äsken tajusin... Pakko opetella sitten vain venyttämään vuorokautta. Mutta kesätylsyyteen, tai mihin tahansa tylsyyteen tai siihen että "yhyy kukaan ei haluu kuunnella kun puhun G-D'stä" auttaa mikäs muukaan kuin Gaia Online. Kukapa ei rakastaisi nettisivuja joilla on viettänyt aikaansa ala-asteikäisenä, varsinkaan niitä joista löytyy kiltoja mm. kaikille HSJ faneille! Kukapa ei myöskään haluaisi käyttää iltaansa osallistuen keskusteluihin kuten: "mitä tekisin jos tapaisit yhtäkkiä suosikkijäsenesi?", "HSJ- anime look-a-likes!", "Korean Chinen Yuuri!". Okei, paikka on oikeesti kuollut enkä mäkään ole jaksanut puhua ulkomaisille faneille lähes lainkaan sitten viime kesän. Parasta on kuitenkin oma ihana persoonallinen Gaiaheebo, jonka voi stailata tasan niin itsensä näköiseksi kuin ikinä haluaa. 







Tai jos oma naama tuntuu liian tylsältä voi tietysti ottaa vapaat kädet...




Vaikkakin epäilen hyvin vahvasti sortuuko kukaan muu koskaan ikinä mihinkään yhtä turhanpäiväseen kun minä. Varsinkin pikkutunneilla huomaa viettävänsä vieläkin aikaa kaikenmaailman omegleissa juttelemassa flirttaileville naistennälkäisille intialaisille vaikka voisi ihan hyvin käyttää ajan paremmin ihan vain nukkumalla. Tänään tuli myös sähköpostia NeoPetsistä sillä he uhkasivat poistaa tunnukseni mikäli en ilmaantuisi paikalle. Noh, tiedänpähän mitä puuhailen seuraavan yön...

Ja kuvittelisi että synttäreiden unohtaminen ei ole mahdollista mikäli kalenteriin on laitettu päivän kohdalle merkintä sekä kuvalla että nimellä varustettuna ja kalenteria tutkii n. 10 kertaa päivässä. Silti kaikki on mahdollista ja asia jäi tajuamatta ennen kuin muut bloggaajat asiasta huomauttelivat. Siis onnea Yuto, olet nyt neito kukkeimmillaan.


No comments:

Post a Comment