24 August 2010

Onko Muumeilla päät paikoillaan


Youtube teki palveluksen ja tarjosi uutta Taeyangia, koska ilman "subscribe"-toimintoa löytäisin uudet musavideot vasta puolen vuoden jälkeen. Melko ristiriitasta, että kaikesta huolimatta oon varmasti maailman laiskin seuraamaan minkään sortin musiikillisia infosivuja, tai ainakaan painamaan mitään mieleeni. Koska mua ei enää kiinnosta sellanen, mielummin odotan että näkemisen arvoiset asiat itse tulee mun luokse tekemättä mitään...
Kuitenkin Taeyang on vieläkin vanha kunnon Taeyang ja tarjoaa paljon öljyisiä rintalihaksiaan, jotka sopivat paremmin kuin mikään kauniiseen Prinsessa Ruusunen/Romeo & Juliet-tarinaan. En lämmennyt ainakaan ihan välittömästi, mutta koskaan niin ei ole ennenkään käynyt Taeyangin kohdalla jos ei oteta mukaan Wedding Dressia. Koska se vain nyt on the Wedding Dress.

Luovalla aasinsiltojen käytöllä siirryn aiheeseen jonka vuoksi jouduin tänään astelemaan nolona kaupan kassalle. Tavallisesti päivän ostoksiini ei kuulu vanulaput, purkki säilykepersikoita sekä uusin Me Naiset-lehti. Ylpeän teinin ei pitäisi normaalisti kajota naisten lehtiin (cosmopolitania lukuunottamatta), mutta nyt oli pakko tehdä poikkeus kun näin kannessa yhden aiheista:


Olen kuullut näistä muumihäistä mutta kuolin silti lukiessani otsikon. Pitäisikö Pupsustania perustaa Naantalin kohdalle jotta voisin halvalla pitää itselleni muumihäät n. 100 kertaa?


Reportaasissa seurattiin Narita Akemin ja Tamura Shunin satuhäitä Muumimaailmassa sekä kerrottiin taustoja sekä muumimaavihkimisestä sekä japanilaisista avioliittoperinteistä. Tähänastisista n. 40 aviparista kaikki ovat olleet japanilaisia, koska japanilaisethan ovat hulluja kun jaksavat vielä aikuisinakin hullaantua satuhahmoihin. Vaikka mitä siihen voikaan kommentoida ihminen, joka kuuluu suofutiksen, saunomisen ja saappaanheiton kansaan.


"Tamura Shunin suosikki on Haisuli. Tämä oli mukana Muumihäissä nyt ensimmäistä kertaa. Kukaan muu ei ole halunnut ilkimystä häihinsä kutsua"
"Muumihäissä tanssitaan animaatiosarjasta tuttujen lastenlaulujen tahtiin"
"'Odottakaa, soitan, että muumeilla on päät paikoillaan'"
"Muumipeikko on miehekäs ja hyväsydäminen"
"Muumimamma on innoissaan hosua käsilaukullaan kuoharit nurin"

Lisää supersöpöjä kuvia on MeNaiset.fi-sivulla ja tietysti lehdessä jonka saa nyt oikein erikoishalpaan hintaankin kolmella eurolla.

Sitten vain syömään nuudeleita pupupuikoilla muumikupista ja tekemään kahden päivän läksyjä. Sillä tänään vietin ylimääräisen päivän kotona yllättävän flunssan vuoksi. Jos et itse suostu pitämään vapaapäiviä, kroppa pakottaa. Näin sen ehkä kuuluukin olla. Muuten en koskaan ehtisi päivittämään blogia.

No comments:

Post a Comment