6 August 2010

Perunateetä


Hyvä EF... ekan kerran lasku saapui paikalle ja vieläpä reilusti ajoissa. En olisi ikinä uskonut! Ja ylpeänä voin sanoa että yli 5000€ on jo maksettuna eli reippaasti yli puolet. Lähtö laskun mukaan olisi 8.4, mikäli parin viikon mittaista valmennusleiriä ei järjestetä. Pitäiskö jo alkaa laskea päiviä?


Eeäffän kilpaileva säätiö Ästeeässä on lisännyt valikoimiinsa kielimatkamahdollisuuden Tokioon (tuskin olen voinut olla niin sokea etten olisi huomannut sitä?). Muiden valikoimista olen bongannut ainoastaan kuukauden mittaisia vaihtoja mutta en varsinaisesti kielikursseja. Ensi kesänä järjestetään kahdessa sessiossa international-kurssit sekä isäntäperheissä että campuksella. Hintakin on kolmen ja puolen tonnin luokkaa eli 21 päivää vastaa hinnaltaan vaihtovuodesta reilua neljää kuukautta. Silti olisi aika kutkuttavaa tuntea taas kielikurssispirit, varsinkin niin erilaisessa paikassa kuin Tokyo... Pitäisi varmaan tyytyä sitten viettämään ensi kesä vain paikallisten kanssa.

Ja jotta ei tehtäisi tästä yöllisestä postauksesta liian sekalaista, alla on todiste siitä että ihan oikeasti kävin Mangakahvilassa. Missään muussa kahvilassa ei täältä luultavasti saisi litsi- tai persikkalimua tai voisi ajanvietteeksi lukea miesten eggiä? Limut tosin on erittäin kalliita eli huikeat 4€/2dl, mutta makuvalikoima on parempi. Tokyokanin halvemmasta ja suppeammasta valikoimasta maistoin mansikkaa, ja voi vitsit se korkkien posauttelu ja pelko pullon räjähtämisestä ja kuohumisesta lisää touhuun hyvän lisäyksen jännitystä.




Ja persikasta puheenollen, yksi kahvilatyöntekijä paransi mun päivää ihan hurjasti. Kysyin vihreän teen valikoimia ja hän selosti reippaana että tässä olisi tälläistä peruna green...eikun siis persikka green!

2 comments:

  1. mangakahvilassa on halpaa&hyvää kaakaota kumminki !

    ReplyDelete
  2. Näin oon kuullu! Saat sitten viedä mut joskus sinne?

    ReplyDelete