21 August 2010

Hvala na Podrsci!

Vihdoin on edes vähän aikaa kirjoittaa jotain koska suurin osa ajasta on mennyt koulussa ja harkoissa ja jossain ihan muualla kuin koneella. Mikä oikeastaan on melko loistavakin juttu. Uuteen kouluun oon jokatapauksessa kotiutunut tosi hyvin, väestö on paljon värikkäämpää kuin edellisellä vammasella ylä-asteella ja on tullut bongattua jopa omg, lolita...sekä JaeJoong!


Tässä oli pakosti jotain kohtalon johdattelua mukana kun tavattiin heti ensimmäisenä päivänä naistenhuoneessa. Huonon  nimi- ja kasvomuistin vuoksi piti jälkikäteen selvittää vähän herran taustoja, ja niinkuin ounastelinkin kyseessä taisi olla tämä kuuma mies DBSK:sta. Ei sitä vielä tiedä keitä kaikkia tuun tapaamaan kunhan vähän tutustun meidän kouluun paremmin, varsinkaan kun en selkeästi ole ainoa korealaisiin miehiin suuntautunut.

Kouluun ja tanssivaksi purkkapoppariksi kehittymiseen menevää aikaa voisin luonnehtia valtavaksi jo sanomalla että en ehtinyt koko viikolla edes hakea postista Milanin levyä. Tänään kuitenkin sain itteni raahattua postiin ja noudin paketin. Levyn kannet on hämmentävän laaduttomat, aikalailla koti-DVD pakkausten tasoa ja niissä oli jopa halkeama jonka näppäränä korjasin liimalla. Jotenkin tuntuisi uskomattomalta, että serbialainen aito CD olisi laaduttomampi kuin thaimaalaiset piraatti-Golf-Mike-albumit. Mutta jokatapauksessa Milan sekä kuulostaa että näyttää kivalta eikä haittaa vaikka kansissa olisi miljoona naarmua ja halkeamaa. Kauppa oli DVDzona kuten viimeksikin mainitsin ja paketilla meni n. puolitoista viikkoa saapua.





Sitten kun oon oppinut sujuvasti enkkua, ruotsia, japania, koreaa ja kiinaa (jonka opiskelun aloitan seuraavassa jaksossa!) niin sitten on vuorossa se serbia. Eli sitten seuraavassa elämässä.

No comments:

Post a Comment