22 February 2010

Greetings from Thailand

Tuliaisia! Heti kun äitini ilmoitti n. kuukausi sitten lähtevänsä Thaimaaseen pariksi viikoksi miehensä kanssa, oli pakko pyytää katsastelemaan paikallisia levyhyllyjä. Etsikää levyjä joissa "Golf & Mike" ja pari siloposkista poikaa! 
Harmillisesti heidän lomakylänsä oli äärimmäisen pieni, mutta kiitos kaupunkireissun heidänkin eteensä ilmestyi levykauppa (Imagine ehkä nimeltään, ainakin muovipussin mukaan?), josta sain haluamani. 


...Eli Golfin ja Miken pari levyä. Randomilla napattuna saaliiksi sain heidän albuminsa Get R3ady, sekä jokun, jonka nimestä ei hajuakaan, ja joka ei oikeastaan ole lainkaan albumi, vaan VCD. Vielä tarkemmin sanottuna karaokelevy, jossa oli 8 musiikkivideota sanoilla. Biisit olivat kaikki hempeitä ballaadeja, ja sekä videot ja biisit olivat kaikki melko samankaltaisia, mutta silti luonnollisesti ihania. Myös Get R3adyn mukana tuli samanlainen karaokelevy kaikista levyn biiseistä ja kaikkiin tehdyistä yksinkertaisista musiikkivideoista. Tyyli tosin oli paljon hiphopimpi ja biisit vaihdikkaampia, vaikka muutama sama hempeilybiisi olikin molemmissa mukana. Kuvanlaatu oli taasen kuitenkin aika loistava, enkä saanut kumpaakaan toimimaan niin kuin piti DVD-soittimella, joten sain tyytyä katsomaan tietokoneella. 





Nerokkaimmat kannet ikinä, ja "keskiaukeamalla" oli kaksi kuvalehtistä, toinen Golfista ja toinen Mikestä. Toisaalta kansien koko on hieman hankala, sillä se ei mahdu mitenkään päin kunnolla levyhyllyyni, paitsi makaamaan rumasti kaikkien muiden levyjen yläpuolella.




Toisen levyn kannessa (aivan ensimmäinen kuva) oli Golf, ja takakannessa (ylläolevassa kuvassa) Mike. Ei hirveästi muuta erikoista sanottavaa tästä levystä, muuta kuin kiitos hirmuisesti, että olen päässyt yli hullusta mustasukkaisuudesta nähdessäni joitain idoleita yms. poseeraamassa tyttöjen (OMG!) kanssa. Pystyn jopa hyväksymään sen, että jopa kultstipuppelini saattavat mahdollisesti seurustella. Oon siis vihdoin kasvanut isoksi. Tuon kuvalehtisen photoshootit oli oikeasti nättejä, vaikka mielummin tosin olisinkin halunnut varata koko tilan ainoastaan noille kahdelle popparipojalle.


Tässä muuten Inspirationin karaokevideo Get R3adyltä. En ennen ollut tätä nähnytkään, mutta itse biisi on silti ollut yksi lemppareistani niin kauan kun olen duon tuntenut. Silti tuo kilkutuskohtaus tuo aina mieleen High School Musicalin keittiökohtauksen, mikä ei ole kovin hyvä juttu!

Ainoa aivan valtavan kokoinen miinus tuli siitä että ne todellakin ovat piraatteja. Täkäläisen on niin hankala uskoa, että piraatteja oikeasti voidaan myydä kauppakeskuksissa sijaitsevissa liikkeissä, ja että koko kaupungista löytyisi vain yksi paikka josta aitoja voisi ostaa. Eikä turistit sitä tietenkään voi tietää ellei ole ottanut asioita harvinaisen hyvin selville. Tässä oli siis hyvä selitys levyjen uskomattoman halvoille hinnoille, eli toinen oli n. 150 bahtia ja toinen 250! Eli x-ratesista tsekattuna n. 3 & 5 euroa. Siinä tapauksessa mulle olisi varmasti voitu ostaa enemmänkin levyjä... vaikka ehkä ei liikaa makeaa kerralla, onneksi Thaimaa on suosittu matkailukohde, eli vaikka itse tuskin sinne vielä lähivuosina pääsisinkään, niin aina voin kinuta taas tuliaisia. Ja toivottavasti hyvällä tsäkällä myös aitoja.

...Ja ei, en osaa sitten sanaakaan thaita. : D

No comments:

Post a Comment