27 February 2010

Ikäongelma, taas.

Sain juuri kutsun Japaniin kesälomalla, joten tällä hetkellä vertailen hysteerisenä lentoja, sekä itken sitä että lähes 100% varmuudella en pääse ilman matkaseuraa lähtemään. Ja matkaseuran hankkiminenkin on helpommin sanottu kuin tehty, kun edes Ruotsiin en TegoMassun keikan (jota ei pidetty) aikaankaan päässyt. Olisikin jo vakituinen työ ja täysi-ikäisen paperit, hmph.

Vaikka on se kolmen päivän työputkikin ihan tarpeeksi väsyttävää. Sen loppumisen juhlistuksena helmikuun toinen Shokura, jonka halusin ehdottomasti katsoa samaan aikaan kun Suomen taitoja punnittiin jääkiekossa. Säästyinpähän muiden ihmisten kitinöiltä, hahaha.


"Tukehdu pitsaas, bitch!", sanoi Daiki ja virnuili ikuisuudelta tuntuvan ajan tietokoneen ruudulta. Veinasin siinä säikähdyksissäni melkein totellakin, mutta olin liian utelias näkemään mitä uusimmassa Shokurassa tapahtuukaan. Mä oikeasti unohdin täysin, ketä oli mukana special vieraina!



Ja vaikka tulinkin tänne avautumaan siitä, miten idioottia on olla ala-ikäinen, enkä puhumaan varsinaisesti Shokurasta, niin en silti osaa pitää suutani tukossa: Onko outoa huomata, että A.B.C-Z'stä puuttuu yksi jäsen vasta kun esitys on ohi? Tai unohtaa kokonaan Fumiton nimi ja miettiä varmaan pari minuuttia että: "Ei, Goseki ei näytä tuolta!"? Mielestäni ON, enkä vieläkään keksi sille muuta selitystä kuin muutenkin loista kasvo- ja nimimuistini sekä yleinen havainnollistamiskykyni. Hasshi ja Tottsu homoili taas, ja löysin oikeasti maailman suloisimman lapsen. Oikeasti! Se voisi varmasti hoitaa juontamishommia vielä uudestaan tulevaisuudessakin. 

No comments:

Post a Comment