16 February 2010

Takaisin Tavastialle


Hah. Mä niin vannoin edellisellä LM.C'n keikalla vuosi ja 8 päivää sitten, että se tulisi olemaan viimeinen J-rock-keikkani. Vaan mitenpäs kävikään? Tänään kävin ostamassa pari lippua huhtikuiselle Tavastian keikalle. Lippuja on tiketin mukaan enää vain "rajoitetusti jäljellä", joten jos lippua ei vielä ole, niin ostakkee. Nykyään ne näköjään ovatkin vain 27€, eli n. kympin halvempia kuin vuosi sitten! Toisaalta jonotusaika on nipistetty vaivaiseen tuntiin, joten tulossa on taas pelottava "ryntäys" heti kun kello lyö 17:00.

Vaan rokista nyt kun aloitin puhumaan, niin laitetaan esille pari lähiaikoina julkaistua tyylikästä kipaletta, jonka ainakin omalla löyhällä kategorisoinnilla luokittelen rokiksi, sillä kitara + rummut + basso = bändi = rokkia, kun vastaavasti mikrofooni + playback = poppia.








ONE OK ROCK on mulle ihan uusi juttu, kuullut aikaisemmin vain pari kappaletta katsoakseni mitä Moriuchille kuuluu. Sillä niille, jotkai eivät sitä aikaisemmin ole tienneet, niin 1OR'in TAKA eli Takahiro Moriuchi oli hetken mukana NEWSissä, mutta jättäytyi touhusta heti debuutin ja ensimmäinen singlen NEWS Nipponin jälkeen. Nyt on niin outoa kuvitella, ton asenteen ja esityksen jälkeen että poika on ollut JE'ssä. Vaikka onkin hyvännäköinen, niin hyvin on saanut kaiken liian suloisuuden karistettua. Enkä voi sanoa, että wau, ihana ääni, ja lämpenen tuolle Kanzen Kankaku Dreamerille tosi paljon, taidan edelleen pitää agressiivisesta suorasta karjumisesta. Tuo mieleen jotenkin MCR'rän, jota tuli kuunneltua paljon kolmisen vuotta sitten.


NEWS vuodelta -03, ja TAKA on ruutukrakainen oikeassa reunassa.






Sitten rauhallisempiin tunnelmiin, eli flumpoolin kaunis balladi zanzou. Flumpool on niin parhaimmillaan hitaiden biisien kanssa, vaikka yleensäottaen pidänkin enemmän nopeasta temposta. Voin kuitenkin kuvitella niiden fanien surun, jotka olisivat halunneet nähdä videolla enemmän muitakin kuin vain Ryutaa, mutta itse ihailen sitä että videosta on heitetty soittimet veks. Mulla taitaa olla ongelma instrumenttien kanssa, mun silmissä ne vain rajoittaa kamalasti, ja tekee videosta yksitoikkoisen... Tavallaan toivoisin, että oppisin hieman paremmin arvostamaan oikeita muusikoita, enkä ainoastaan mediaperseitä.

No comments:

Post a Comment