15 February 2010

Shonen Club 07.02.10

Musta tuntuu että suunnilleen kaikki Johnnysin musiikkivideot on poistettuna Youtubesta. Yleensäottaen oon saanut sellasen käsityksen, ettei Johnnysia ainakaan ole ylimääräinen huomio haitannut. Yamapin Lovelessista ei esimerkiksi ole mitään versiota siitä musiikkivideosta saatavilla. Unohtaakohan ne nyt, että suurin osa hankkii tietoa bändejen musiikista nimenomaan Youtuben kautta, ja tälläsestä järjestelystä kärsii kaikki.

Seuraavan Shokuran HD versiota odotellessa laitan esille muutaman screencapsin ja pikaselostukset helmikuun ensimmäisestä Shokurasta. Ja jos et tätäkään showta ole vielä nähnyt, niin liity livejournalin Shokura-yhteisöön ja lataa se täältä. Kiitokset kuuluu puppeteer8'lle, joka myöskin kirjoitti mukaan hienon puheen netin kautta jakamisesta, eli samasta aiheesta josta itsekin jatkuvasti inisen. Ehkä osin myös puolustuspuheeksi, sen verran on draamaa tässä fandomissa hänen ympärillään pyörinyt...mutta ei siitä aiheesta enenpää, en halua sekaantua asiaan! And fortunately I speak Finnish so no one can read what I'm writin' (without Google Translator).



Teemana oli "LOVE SONG", eli käytännössä ystävänpäivä. Vieraana oli Yuto, sekä NYC Boyssit jotka ovat olleet vieraina luultavasti viimeiset puoli vuotta. Alkuun esitettiin Arashin One Love, Hey!Say!JUMPin Mayonaka no Shadow boy, NEWSin Cherish sekä V6'sen Ai no Melody.



Sitten vuoroon kulunuttakin kuluneempi NYC Boys ja lähinnä vain NYC, sillä B.I.Shadow oli lähinnä vain taustatanssijoina, eikä edes mukana haastattelussa. Ihmettelen vain, että mikäli NYC Boys nyt on pysyvä ryhmä, niin miksei heillä ole vieläkään muita biisejä kesän sinkun lisäksi (nyt medleyssä esitettiin Aoi Kisetsu, Dial Up sekä NYC). Enkä meinaa välttämättä taas uutta julkaisua, mutta edes jotain uutta matskua.


Talenteista tykätään, joten Nakamaru ja Koyaman käsittelyyn pääsi tällä kertaa Snow Prince Gasshoudanin Nakamura Reia skeittilautansa kanssa. Suloinen poika, niinkuin kaikki 12-vuotiaat JE pennut. Ne sattuu aina näyttämään tossa iässä ihan marsuilta.




Tää Kisumain medley oli kyllä päivän esitys, alkuun Sennen no love song, Hiromitsun Deep in your Heart, ja lopulta Koi no ABO upeella uudella koreolla. Ja hei Miyata! Se saa aivan liian vähän huomiota niin kuin niin hirveän monet muutkin joten oli ihan loistavaa nähä se vetämässä showta. Koyamakin kävi pistäytymässä, koska kyllähän credut pitää biisistä mennä NEWSille, mut se sai lähinnä Kisumain ja Miyatan näyttämään entistä sekopäisemmiltä. Tästä mä tykkäsin, ja jos vielä saataisiin tulevaisuudessa Nikaido ja Watarukin esille niin hyvä olis.


You no o-tegami yomitai desu ja niin edelleen, sitten Nakamarun WHITE WORLD viimesimmältä KAT-TUNin levyltä. Ihanan rauhallinen ja hidas biisi, vaikka onkin jännää että tää esitetään vasta vuosi ilmestymisen jälkeen. Vai onko tää ollut aikaisemminkin Shokurassa? Taustatanssin koreo on jotenkin paikoittain älyttömän kiva, hyvä Mis Snow Man. KAT-TUNin Love yourself (vieläkin Marun esittämänä) tuli esille kuitenkin ensimmäistä kertaa.



Question? goes chipmunk, eli varsin viihdyttävät unilaput silmille ja äänenmuuntajat päälle. Tässä kohti itken taas kun en osaa sitä hiton Japania.



"Ystävänpäivälahjana" saatiin nähdä aina niin ihana Ai no Katamari, jossa ekstrana viulua ja piano. Tää biisi ei koskaan kulu, tätä tuun varmasti rakastamaan aina.





B.I.Shadowin haastattelu sekä videomateriaalia heidän steppitunneistaan. Yugo-raukka kaatu lattialle yrittäessään, eikä ne muutkaan niin loistavia olleet. Tää laukas taas mun steppausvillityksen, yritin jälleen etsiä jotain paikkaa jossa niitä tunteja voisi ottaa, mutta vieläkään ei ole sopivaa tullut. Ei ole reilua, mäkin haluan oppia steppaamaan! Sitten pojat esittelivät taitojaan livessä, nimittäin biisinä oli Chinenin ja Yuton You&You, johon tietysti Yuto liittyi tanssimaan, näin kokeneena steppaajana.


Loppubiisinä oli iloisen värikäs Raburetaa (Mitä se sitten tarkoittaa?). 
Ja nyt taas stalkkaamaan tuota lj yhteisöä kunnes eilisenkin jakso tulee hyvälaatuisena. Youtube laatuun en koske, vaikka puolivahingossa olenkin jo jotain siitä näkemään. Höh.

No comments:

Post a Comment