21 February 2010

Kaikesta huolimatta rakastan!

Youtube-laatuun en tyydy. Superhyvälaatuinen HD versio lagasi. Fanisivustoille, blogeille tai livejournaliin yms. meneminen olisi ollut uhkarohkeaa sillä en halua nähdä spoilereita, screencapseja tai mitää, ennen kuin näkisin Hitomi no Screenin musiikkivideon hyvälaatuisena ja tökkimättömänä VLCllä soitettuna.
Koska suunnitelmat harvemmin toimivat nirson mieleni mukaan (aiheuttaen hermoromahduksen!), niin sain haluamani vasta tanssitreenejeni jälkeen joissa kävin toteamassa, että niitä ei ole. 

Jos nyt kuitenkin satutte olemaan vähemmän laatufriikkejä, niin tässä on linkki youtube-versioon. Pelkään silti pahoin että tulee poistetuksi kuukauden sisään, mutta toivotaan parasta! Ja jos ei Hey!Say!JUMP tai muut JE'n pikkupenskat kiinnosta, niin kuvitelkaa sitten mielessänne millainen minä olin katsoessani tuota videota ensimmäisen kerran. En ehkä niin paha kuin katsoessani itku kurkussa niiden uusinta live DVD'tä, mutta melkopaha kuitenkin!

No voi paska, se poistettiin (=


Ja tottakai pistän kuvia itteäni eniten kiinnostavista kohtauksista, eli Daiki, Daiki ja kaksi muuta, Daiki ja neljä muuta, Daiki ja yhdeksän muuta sekä hakattu Yamada.

Video oli vähän juoneton, eikä kertonut oikein mistään. Muitutti oikeastaan yllättävän paljon edellistä sinkkua Mayonaka no Shadow boy siinä mielessä, että taas oli joku mystinen missio eikä edes tälläkään kertaa selvinnyt hakkasivatko ne nyt sen ihme ninjamörön. Näyttävää menoa ainakin, ja kaikkia näytettiin vaihteeksi sopivan paljon, ei ainoastaan muutamaa suosituinta. Jäin kyllä kaipaamaan myöskin niiden upeaa koreota tähän biisiin. Kai nyt tanssiminen käy hyvin taistelun lomassa? Sopivaan aikaan muuten päättivät tehdä jotain samurai-tyylistä, sillä olen juuri lukemassa kuuluisan Miyamoto Musashin fiktiivistä elämänkertaa ollen jo 850 sivun paremmalla puolella. Haluaisinpa muuten nähdä sen miehen ilmeen, kun näkisi tuon taistelun. Varmaan kuolisi nauruun kun kattoisi liian hienoksi laitettuja hiuksia (joille ei luonnollisesti käy mitään taistelun aikana), erittäin käytännöllistä sotavaatetusta tai miekkailutyyliä. Tähän tämä samuraikulttuuri on mennyt!

Huudatetaan nyt tätä biisiä kyllästymiseen asti, toivotaan hyvää myyntisaldoa, sillä mitä paremmin myy, sitä luultavammin saadaan pian lisää. Vaikka saatiinhan me nyt puolitoista vuotta odottaa MnSB:nkin jälkeen vaikka se myikin paremmin kuin mikään niistä kahdesta debuuttisinkun jälkeen imestyneestä.

 Ensi viikolla taas hieman duunia, jotta saisin maksettua pian ilmestyvät HSJ:n ja Junioreiden kalenterit, sekä LM.C'n uusimman albumin. Iiix, jännä tunne taas kun löytyy liikaa musiikillista ostettavaa!

No comments:

Post a Comment