13 September 2009

The First Post

Tervettuloa upouuteen blogiini. Kieli, sekä blogin ideakin muuttui puoliksi kesken kaiken. Nykyään siis pääkielenäni on suomi, mutta vanhat kirjoitukseni ovat vielä englanniksi. Auki on myös mahdollisuus, että jonain päivänä kirjoituksia tulisi useammallakin kielellä kuin vain kaksi edellä mainittua.
Minulla on kaksi pääaihetta blogissani - Ensimmäiseksi JE, sekä muu aasialainen musiikkibisnes. Toiseksi tavoitteeni päästä vaihtoon. Kirjoitan myös siitä, miten japanilainen nuorisokulttuuri esiintyy Suomessa, sekä omiakin mielipiteitä. Yritän silti pitää kaiken turhan henkilökohtaiseen elämääni liittyvän poissa, ja keskittyä vain olennaiseen. Sellaista varten itselläni on ollut ja tulee vielä olemaankin livejournal, vaikka olenkin blogieni myötä hiljentynyt siellä huomattavasti.
Heti alkuun haluan silti sanoa/myöntää, että olen iältäni vielä erittäin nuori. En hae blogillani huomiota, vaan pidän tätä vain omaksi ilokseni. 2010-luvun teinin päiväkirjan korvike. En siis alatusmaailmaltani yllä tunnettujen JE-filosofien tasolle, vaan olen vielä luokiteltavissa lapseksi.
Tokyo スーパースター ★?
Niille, jotka eivät osaa lukea katakanoja (tai eivät muuten vain toimi koneella), niin länsimaalaisesti kirjoitettuna blogini nimi on Tokyo Suupaa Sutaa, eli Tokyo Super Star. Nimi on johdettu kahdesta asiasta - ensimmäiseksi eräästä ruotsailaisesta TV ohjelmasta nimeltä Tokyo Super Stars. Kolmisen vuotta sitten esitetty ohjelma kertoi Johnny's Entertainmentista sekä parista ruotsalaisesta säveltäjästä, jotka tekivät biisejä JE'lle. Toiseksi  スーパースター ★ on tämän hetkimmän vanhimman JE-ryhmän, SMAPin uusimpia biisejä.
Jos silti olet kiinnostunut kirjoituksistani, niin tutustu vapaasti blogiini. Kommentteja saa jättää, vaikka mitään en teiltä vaadi!
Translated 28.02.10. Blogger sekoilee edelleen.

No comments:

Post a Comment