14 September 2009

Liian laiska

Onnea Hey!Say!JUMP!! Olette siis pitäneet keikkoja jo yli miljoonalle ihmiselle. Ei ihme ettei julkaisuja kuulu kun teitä pidetään niin kiireisinä kiertueilla.

En valittaisi jos voisin käydä heidän keikoillaan tai katsoa TVtä. Enkä tarkoita ettenkö omistaisi telkkaria, mutta en ole tarpeeksi kärsivällinen katsomaan draamoja ja muita ohjelmia netistä kökkölaadulla tai lataamaan. En vaikka ne olisivat täynnä suloisia ja komeita poikia. Yuto, Yamada sekä Takada Sho aikovat taas näytellä jossain sarjassa jälleen, mutta vaikka haluaisin nähdä ja vaikka hei kuinka ovat hyviä näyttelijöitä niin en vain jaksa.


Tänään on muuten miyavin syntymäpäivä mikäli muistan oikein. 28 vuotta? Olin hänen faninsa eikä siitä edes ole kauaa aikaa. Viime vuoden kesällä olin hänen keikallaankin mutta siellä tapahtui jotain odottamatonta ja kuulin ensimmäisen kerran Hey!Say!JUMPista sekä Yamada Ryosukesta. Oikeastaan se oli keikan jälkeinen päivä jolloin odotin kaverini seurana toisen keikan alkua ja hänellä oli mukanaan Yamada uchiwa sillä oli kuuma ja fanikrääsäheruttelu on kivaa. Itse väänsin pervoja vitsejä miyavimuovipussista ja uchiwasta "yhyy Yamada ei mahdu miyavin sisään". Jälkeenpäin idiootti fiilis että tämä on ensimmäinen muistoni JUMPista. Mutta tapahtuneesta kului vain muutama viikko ja olin muutaman vahingon kautta löytänyt itselleni uuden fandomin ja unohdinkin lähes täysin rock-musiikin sillä JE tarvitsi enemmän tilaa. Eli kiitos vain miyavi!

Käännös 13.5.10

No comments:

Post a Comment