3 January 2010

4 hours of superstars

Nyt se on vihdoin virallista että HSJ julkaisee uuden sinkun nimeltä Hitomi no Screen. Eihän sitä odoteltu paljoa vuotta enempää.

Tällä hetkellä olen aika väsynyt mutta siihen on ihan hyvä syykin. Aamulla katsoin yhden Shonen Clubin, sitten yhden Ya-Ya-yah episodin ja sen jälkeen putkeen Music Station Super Liven joka kesti... 4 tuntia, 7 minuuttia ja 25 sekunttia. Ja jokaisen esityksen välissä oli mainoksia viiden minuutin ajan. Mutta siitä huolimatta en kyllästynyt lainkaan mutta nyt on hieman tönkkö ja tyhjä olo kun en ole tehnyt yhtään mitään muuta kuin lagannut ja nukkunut koko päivänä. Oikeastaan en ole tehnyt mitään muuta 3 päivään - joka aamu kun olen katsonut lämpömittariin olen sanonut itselleni etten astu hetkeksikään ulos: 15 astetta pakkasta on minulle hieman liikaa.

Nyt haluan jakaa suosikkipätkiäni(poistettu netistä) screencapseja Super Livestä. Ei JUMPpia tällä kertaa. Heidän medley oli aikamoisen tylsä ja luultavasti jokainen on kuullut biisit vähintään 100 kertaa. Youtube ja livejournal saattavat auttaa mikäli nettipoliisit eivät ole vielä ehtineet poistaa videoita.

Mutta tässä yllättävä suosikkini:






En ole koskaan kuunnellut tarkemmin BIGBANGia, ehkä kuullut pari biisiä mutten kiinnittänyt niihin mitään huomiota. Voin lyhyesti sanoa että tulen varmasti lisäämään heidät iTunes kirjastooni. Tässä on taas yksi hyvä esimerkki juuri siitä mitä artisteilta kaipaan. I'm going to say B.I.G. to the BANG as they wish.

Mutta toinen suosikkini olikin jo melko arvattava. Ennen kuin koko show edes alkoi arvasin että Arashin esittää Believe'n ja että varmasti tulen pitämään siitä. Ja olin vaihteeksi oikeassa mutta Believe olikin hienompi kuin odotin.

Yritin etsiä videota missä SMAP olisi esittänyt Sotto Kyutto'n ja Super Starin mutta sitäkään ei enää löydy mistään. Se olisi tietysti sopinut blogiini kuin nenä päähän tai jotain.





Käännetty 13.05.10

No comments:

Post a Comment