8 January 2010

Hyvän laadun puolesta

ZoomMoviella on yksi äärimmäisen hyvä myyntikikka, jolla saada ihmiset ostamaan lisää tavaraa kuin he aluksi meinaavat: PayPalilla ei voi maksaa ellei tilauksen arvo ole vähintään ~50 dollaria. Aluksi olisin tilannut vain Scrap Teacherin, mutta koska en ole koskaan edes kuullutkaan sellaisesta kuin WorldPay jouduin ostamaan myös Nobuta wo Producen. DVD'den olisi pitänyt saapua 11. päivä mutta postimies toikin ne jo  neljäntenä. Mitäh?



Koska pidän halpatuotannosta ostin japanilaisten 100 euron boksien sijaan malesialaiset versiot. Molemmissahan piti olla englanninkieliset tekstitykset ja toimiva aluekoodi, eikö niin?

....ainakin melkein.

Englanti oli nimittäin suunnilleen saman tasoista kuin omani kuudennella luokalla. Ja Nobutan toinen DVD ei toiminut lainkaan soittimessa. Onneksi sain sen toimimaan sentään kannettavallani hetken säädön jälkeen.

Mutta mitä tästä opimmekaan? Ainakin tämä on huomattavasti mielenkiintoisempaa ostaa tuotteita joiden laadusta ei voi olla varma. Loppujen lopuksi tekstityksillähän ei ole edes niin väliä, sillä jonain päivänä voin katsoa niitä ihan hyvin ilmankin. Siinä on jo tarpeeksi luksusta mikäli draamat eivät ole kökkölaatuna Youtubessa ja jokainen episode hajoitettuna 10 osaan. Seuraavana ostoslistalla ehkä Bloody Monday? Joka tapauksessa nautin hirmuisesti ja ahnehdin molemmat kolmessa päivässä ja jopa itkin Nobutan lopussa. Olen nähnyt molemmat noin vuosi sitten mutta uusinta ei kuitenkaan haitannut lainkaan.

- käännös 7.5.10

No comments:

Post a Comment