23 January 2010

Eri kielellä

Taitaa tälle käydä ihan samalla lailla kuin tolle mun toisellekin blogille, että en vain yksinkertaisesti jaksa kirjoittaa pelkästään englanniksi, vaan mun on ihan oman mukavuuteni vuoksi vaihdettava kieli Suomeksi. Mikäli tämä blogi aikoo toimia mun päiväkirjan korvikkeena vaihtarivuonna, niin enemmän tästä irti saadaan kun kielenä on tuttu ja turvallinen Suomi.

Tässä taas niitä harvinaisia kertoja jolloin satun olemaan kotona silloin kun postimies saapuu tuomaan pakettia. Tää paketti oli sen verran speciaalimpi, kun paketissa ei ollutkaan mitään itse tilaamaani, vaan paketti eräältä japanilaiselta tytöltä, joka lähetti lahjana pari Johnnylehteä sekä myös kaverilleni pientä sälää. Ihmetteleehän hän kovasti, että miten kukaan suomalainen voi olla Johnny's fani, mutta niin mäkin ihmettelisin jos joku Japanista kuuntelisi Lauri Tähkää.


Toinen niistä lehdistä jonka sain oli tuttu ja turvallinen Myojo. Arashi on the cover ja niin edelleen.


Junior tarroja, joista harkinnan jälkeen uskalsin lätkästä A.B.C-Z'n kiinni penaaliini. Luultavasti ensimmäinen kerta kun uskalsin tehdä jotain näin radikaalia.


Hey!Say!7WESTin nimi näyttää vaihtuneen pelkäksi 7WESTiksi, mikä ainakin omasta mielestäni on suunnilleen 100 kertaa parempi, sillä koko heiseitä on mielestäni hieman yliviljelty!




Hey!Say!n tekstariphotoshoot. Tässä vaiheessa itken karvaita kyyneliä kun en ymmärrä mistä niissä puhutaan. Yksinkertaista tekstiä, mutta ei vielä minun taidoilleni.






Yabu X Yamada haastattelun photoshoot oli harvinaisen kiva. Love the ilmeet.



Mukana oli myös kätsy CD kotelo, johon sain juuri sopivasti ängettyä kaikki tähän mennessä ilmestyneet sinkut. Vielä toinen lisää, niin saisin NYC boyssitkin erilleen niin tulisi vähän lisää tilaa mun CD hyllyyn. 120 (vai oliko se 160?) paikkaa on hieman liian vähän minun tarpeisiini! Kaksipuoleinen Arashin juliste jäi kuvaamatta, mutta harvinaisen ihana ja iso se oli, ja vieläpä ilman mainoksia.

Ja lisää CDitä on nyt tulossa: puolentoista vuoden odotuksen jälkeen HSJumpin seuraava single, Hitomi no Screen on tilattavissa mm YesAsiasta:

Ilmestymispäivä on 24.2. ja biiseistä tiedän sen verran, että tavallisessa versiossa kakkosraitana on Hey!Say!7'n laulama biisi (jonka nimeä en muista tai osaa kokonaan lukea), sekä ihanaakin ihanampi Romeo&Juliet. LE'ssä tuo mystinen biisi on korvattu tutulla Making Of DVD'llä. Sääli, että kaksi kolmesta biisistä on jo keretty kuulla aikaisemminkin, mutta ei sillä ettenkö odottaisi täysin malttamattomana noiden saapumista, sekä musavideon näkemistä!

No comments:

Post a Comment