12 March 2010

My Lolliderella

Huuto.net on kieltämättä aika tutkimisen arvoinen paikka. Tälläkin hetkellä siellä on myynnissä kymmeniä aasialaisia levyjä, varsinkin j-rockia mutta myös JE'tä ja hinnat ovat albumeissa ja singleissä yleensä puolestatoista eurosta maksimissaan reiluun kymppiin. Mitä minä puhuinkaan viime vuonna flea market-postauksessa? Kyllä nyt saa kaikkea halvalla. Jos en tällä viikolla olisi saanut neljää pakettia postissa, niin menisin ja huutaisin hieman lisää roinaa itselleni. Kelloa vastaan taisteleminen on loppujen lopuksia aika hauskaa, vaikkakin pelottavaa: joku laittaa huudon aina kiusaksi pari minuuttia ennen sulkeutumista niin että itselle tulee hirmuinen kiire yrittää voittaa tavara itselleen. Hieman samanlaista kuin keikkalippujen hankkiminen ylisuosituille keikoille. Sen jälkeen tarvitsee aina sen puolituntisen rauhoittumissession kun koettelemus on ohi.


Siellä se pikku aarteeni on hyllyni päällä kun ei muuallekaan mahdu. Eli BIG BANGin vola kaksi Remember. Uskomattoman hienot ja epäkäytännölliset kannet jälleen!


Hologrammi siis, värit ovat päinvastaiset riippuen siitä mistä suunnasta katsoo. Olenkin ihmetellyt, miksi levynkansista on netissä näkynyt paria erilaista versiota.


Haru Harusta, Liesista sekä Last Farewellista (jonka tunnen paremmin nimellä Baby Baby) mukana oli hieman uudenlaiset versiot mikä oli tavallaan hieman tylsä juttu, sillä levyltä otetut biisit ovat useimmin parempilaatuiset kuin netistä ladatut (meinaan, olen laiska etsimään hyvälaatuista jos ensiyrittämällä en sellaista saa). Varsinkin Liessin uudesta versiosta pidän kuitenkin, sitä biisiä ei kyllä pysty pilaamaan millään.




Mukana oli myös kilokaupalla silmänruokaa, ylivärikkän ja hienon kirjasen lisäksi myös toinenkin paperilituska, tarra-arkki sekä pienet ja litteät BB-ukot. Aikamoinen herkku siis, ei haittaa vaikka jouduinkin maksamaan 16€. En siis ihan ollut ainut halukas ostamaan tätä!



Koska omistan jo normaaliversion sekä faniklubiversion Ultra Music Power-sinkusta, tämä toinen ostokseni livejournalin JE_salesista ei oikeastaan antanut mitään muuta uutta kuin...


...yhden uuden kappaleen jota ei muilla versioilla ole, sekä sen karaoke-version (Too Shy)...




...sekä muutaman söpön wet look-skidin ja hassunnäköisen Daikin. Nyt kun sain hamstrattua itselleni tämän first press regular editionin, niin eihän multa puutu kuin limited editionit heidän kolmesta ensimmäisestä sinkustaan niin omistaisin aivan kaikki heiltä ilmestyneet levyt. Hienoa, tila on melkein loppu jo nyt ainakin HSJ-levykotelostani johon Myojon mukaan pitäisi mahtua myös heidän DVD'tkin!

Ja pisteenä i:n päälle tältä päivältä vielä...


Huono kuvanlaatu, mutta tässä se on! Lollipop part. 2, kokonainen MV. My Cinderella, you're the Lolliderella...

No comments:

Post a Comment