1 March 2010

Karkkivärejä


Se on hyvä että JE'ssä toimitaan tänäpäivänä niin loogisesti. Ensin juhlallisesti julistetaan NYC Boys viralliseksi ja pysyväksi ryhmäksi, sitten kahden kuukauden päästä kerrotaan että NYC Boyssin erikoisryhmä NYC julkaisee singlen. Siis mitä ihmettä? Parempi sekin että edes teeskennellään, että BIS olisi jotenkin mukana ryhmän toimissa, kuin että avoimesti todetaan että heidät on jätetty ulkopuolelle. 
Single, joka jo on nyt ennakkotilattavissa sekä CDJapanista että YesAsiasta, on tietysti Yuuki100%. Se sama biisi, joka oli aluksi Hikaru GENJIN (1993), Ya-Ya-yahin (2002) ja jota kaavailtiin vuosi sitten Hey!Say!JUMPinkin julkaistavaksi. En haluaisi ostaa, sillä en tässä tapauksessa ole tippaakaan kiinnostunut tukemaan Johnnya. Silti tiedän, että en pysty boikottiin, vaan tilaan molemmat versiot kuitenkin. Hiton CD-keräilijä. Älkää te muut kuitenkaan olko yhtä tyhmiä kuin minä!

Silti vastapainoksi sain hieman ilahduketta BIG BANGin uusimman biisin Lollipop kakkosen mainosjutuista. Ehkä pian saadaan nähdä koko musiikkivideokin?



I love the kuvanlaatu.

Se on hassua, miten johonkin ryhmään voi rakastua niin kovasti parin kuukauden aikana. Varsinkin stylistit ovat tehneet niin huipputyötä. Värien rikkautta, ah - oon vihdoinkin iloinen siitä että omistan värillisiä farkkuja useissa väreissä, sekä siitä että omistan vaatteiden tekemisen jalon taidon. Pakko ainakin mm. liukuvärjätä itselle farkkulegginssit sekä tuollainen hymypaita, Breathesta tuttujen hymysormikkaiden kaveriksi. Biisiäkin on tullut huudatettua niin laittoman monta kertaa. Ja mä niin yritin estää itseäni koukuttumasta korealaispoppareihin, koska se on menoa nyt.

Ja olen nyt alkanut vakavasti miettiä, että tarttenkohan lainkaan Junioreiden kalenteria. Kolmekymmentä euroa hmm.

No comments:

Post a Comment