2 May 2010

Bloody Mondayn psyykkiset vaikutukset

Koska Bloody Monday. Aikaa ei ole kirjoittaa blogia, mutta on aikaa katsoa molemmat tuotantokaudet putkeen kaverin kanssa lyhyen ajan sisällä. Todellakin paras sarja ikinä, toka tuotantokausi on vielä psykopaattisempi ja psykologisesti hullumpaa sotkua kuin ensimmäinen.



Miuraa rakastan koska sen naama nykii ja se järkyttyneenä näyttää niin peuralta ajovaloissa. Kiitos sun mun on luultavasti pakko ryhtyä isona hakkeriksi koska mitään siistimpää työtä ei todellakaan voi olla. Kerrankin voi olla cool olemalla datis. Sääli että mulla on jo niin pahoja ongelmia pelkän VCL'län ja torrenttien käytössä joten en usko että mulla kovin suurta tulevaisuutta sittä alalla tulee olemaan. 








Mut viimeyönä todellakin huomasin et haluan miehekseni psykopaatin. Mikä oliskaan romanttisempaa kuin ruokkia miestä skitsofrenia-lääkkeillä ja herätä yöllä mielipuoliseen nauruun. Suloinen ihana terroristipomo. Näytät ihan ankalta ja oon verisesti suuttunut nyt Tokyokanille, joka väitti kivenkovaan ettei niillä ole koskaan myytykään pirteän vihreää melonilimua. Silti netissä selkeästi väitetään ihan muuta ja niin väittää ihan ihmisetkin. En tiedä sorrunko nyt itse valmistamaan sellaista jonaan päivänä, sillä en todellakaan nyt selviä ilman maailman tyylikkäintä virvoiketta. Mut J kiitos että olet elossa ja ehkä nähdään taas kolmannella tuotantokaudella? 

TODISTE

Nyt kun suljen silmäni nään ainoastaan niitä kivoja terroristeja ja niitä hulluja ei kivoja terroristeja. Japanilaiset on hulluja. Näin hullua sarjaa ei todellakaan voi keksiä ketkään muut.

No comments:

Post a Comment