30 May 2010

Milan ei ehtinyt meikata

Mutta HS kertoo: "Vahvaa voittaja-ainesta on myös Serbian edustajan Milan Stankovicin esittämä Ovo Je Balkan. Se on mahtiyhdistelmä Balkan-puhaltimia, takapotkivaa rytmiä ja hyvää meininkiä."
(klikkaa isommaksi)

"Serbian viisuedustaja Milan Stankovic saapuu haastatteluun vastaheränneenä. Manageri ilmoittaa, että kuvaamisen voi unohtaa; Milan ei ehtinyt meikata"

"Euroviisuissa ollaan tultu siihen pisteeseen että sodasta toipunutta Balkanin maata edustaa näiden kisojen androgyynein esiintyjä"

"'Aluksi erilaisuuteni aiheutti Serbiassa ongelmia.', Stankovic kertoo. Sittemmin tyyli on tullut jäljitetyksi"

"...Stankovic sanoo eikä lähde muistelemaan lapsuuttaan. Paitsi kertomalla, että kävi 8-vuotiaana yksityistä teatterikoulua ja halusi isona prinssiksi tai cowboyksi"

Ehkä mä sittenkin pidän tästä miehestä. Ei mitään uutta että mielipiteet menee mulla alkuärsytyksen jälkeen päälaelleen. Toivottavasti saan kuulla lisää sitä hänen "omaa musiikkiaan joka on länsimaista poppia, aivan erilaista kuin Ovo Je Balkan." Jos joku löytää jostain kansalaisopistosta serbiankielen kurssin niin ilmoittaa mulle?
Paitsi että nyt pitää mennä Feijssiä kuunnellen tekemään alushametta. Ei käy kateeksi lainkaan loleja, voisin nylkeä kaikki maailman tyllit.


No comments:

Post a Comment