7 May 2010

Leffapäivä

Uutta esiteltävää (/mainostettavaa) krääsää on taas tällä viikolla saapunut postiluukusta mutta taas on pieniä ongelmia kuvien laittamisesta nettiin joten puhun itselleni vielä ajankohtaisemmasta aiheesta. Kyynelkanavat vielä ehkä liian aktiivisina jotta pystyisin keskittymään mihinkään, ja syynä siihen on mikäs muukaan kuin...



...Peura-Miura ja ehkä maailman liikuttavin teiniromanssidraama. Oon verisesti suuttunut sille (hei vaan!) joka kehtasi suositella Koizoraa koska kyseisen leffan ensimmäisten 10 minuutin jälkeen itkin leffan loppuun saakka. En lainkaan ihmettele miksi tarina on niin suosittu koska se vaan on niin hirmusen liikkis. Hankala ehkä kuvitella miten elokuva, joka alkaa heti raiskauksella, kirjastoseksillä ja teiniraskaudella voisi oikeasti olla äärimmäisen koskettava. Taidan silti suositella, ihan vähintään vaikka Miuran (Hiron) valkoisten hiuksien vuoksi.

Iltapäiväivällä aikaisemmin taas katsoin (lol mikä nolife?) toisen romanttisen mutta silti hirmu erilaisen leffan Lovely Complexin. Eli sen saman minkä animeversioon Hey!Say!7 ja TegoMass teki tunnarit 3 vuotta sitten. 




Tarina kertoi lyhyesti tiivistettynä kahden nuoren rakkaustarinan jossa sattui olemaan pieni ongelma - tyttö oli poikaa (kuka muukaan kuin Teppei?) yli 10 senttiä pidempi. Tarina oli pirteää hömppää ja äärimmäisen animemainen kaikkine erikoistehosteineen ynnämuine outouksineen. En itse oikein ole kovin tottunut näkemään missään YoroshiQUEEN-opettajia, välitietoiskuja nisäkkäiden tunteiden analysoinnista tai Koiken epärealistisesia loikkia koriskentän puolivälistä korille, mutta silti tämä ansaitsi roimasti symppispisteitä. Ja oli tässä jotain sanomaakin, nimittäin ehkä lyhyet miehet sittenkin on kivoja. Tai ainakin hurjan söpöjä.

No comments:

Post a Comment